• Aanmelden proeftrainingen

• De proeftrainingen voor selectieteams zijn alleen in de maanden maart, april en mei.
    Aanmelden proeftraining bij een jeugd selectieteam klik dan hier.

Je krijgt daarna persoonlijk bericht of jouw inschrijving bij De Zouaven is binnen gekomen. Daarna zal De Zouaven contact met je opnemen om de proeftraining in te plannen.

Wij adviseren je om jouw club (trainer, co√∂rdinator, bestuur) te informeren als je hebt aangemeld voor deze proeftrainingen. Zij kunnen je niet verbieden om hieraan mee te doen; daar zijn regels van de KNVB over.
    Als jouw aanmelding binnen is zal De Zouaven jouw club hiervan op de hoogte stellen.

Ik wil op voetbal
    Ben je nog niet lid van een voetbalvereniging dan kan je het hele jaar een aanvraag doen voor een proeftraining

Aanmelden proeftraining jeugd overige teams klik dan hier.

Wil je liever gelijk lid worden klik dan hier