• WERKWIJZE

  Beste speler/ouder/verzorger,

  De ledenadministratie wordt beheerd door Martine Coers-Oud (ledenadministratie@vvdezouaven.nl). Adres- en e-mailadreswijzigingen dienen per e-mail worden doorgegeven.

  Onderstaand formulier moet helemaal ingevuld worden.

  Indien het formulier correct is ingevuld en verzondendan ontvangt de invuller een bevestiging op het ingevulde emailadres.

 • Aanmelden

  Lidmaatschap

  Het belangrijkste deel van je aanmelding bij Zouaven (de) is de sport en activiteit die je wilt gaan beoefenen. Binnen Zouaven (de) kunnen verschillende sporten of activiteiten worden beoefend. Kies hieronder de gewenste activiteiten.

  Voormalige of huidige vereniging

  Ben je al eerder lid geweest of ben je nog lid van een vereniging die aangesloten is bij de KNVB?
  Vul dan indien bekend onderstaande gegevens in.

  Je gegevens

  Adres

  Contact

  Bankgegevens

  De vereniging zal periodiek een contributiebedrag in rekening brengen. Voor het innen van de contributie hebben we een IBAN-nummer nodig.

  Vrijwilligers

  Welke vrijwilligerstaken zou jij willen doen?*

  Opmerkingen

  Heb je voorkeuren voor de spelvorm, het team waar je graag in zou willen spelen of iets anders dat je aan de ledenadministrateur van Zouaven (de) wilt meegeven? Geef dat dan hieronder aan.

  1000

  Privacyverklaringen

  Lees de onderstaande privacyverklaringen van Zouaven (de) en de KNVB goed door voordat je je aanmeldt. In deze verklaringen staat hoe Zouaven (de) en de KNVB omgaan met persoonsgegevens.