• CORONAREGELS PER 5 JUNI

• Hieronder een aantal maatregelen welke op ons complex gelden, alles op basis van de richtlijnen van het RIVM, KNVB en NOC-NSF.

Maatregelen per 5 juni 2021:

• Trainingen en wedstrijden senioren alleen binnen eigen club (geldt ook voor o19)
    • Jeugd tot en met 17 jaar (o7 t/m o17) mogen wedstrijden spelen tegen andere clubs (regio-cup)
    • Kleedkamers en douches zijn weer open voor de regio cup (wel 1,5 meter afstand houden)
    • Toegang op complex alleen voor spelers, organisatie en teambegeleiding. Geen publiek dus, ook niet bij trainingen.

Algemeen:

• Zorg voor 1,5 meter afstand tot anderen.
    • Schud geen handen, ook niet met medespelers, teambegeleiders of scheidsrechters.
    • Was je handen met (desinfecterende) zeep voor en na bezoek van de sportlocatie en het toilet.
    • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Blijf dan thuis en laat je testen!
    • Ga direct naar huis als er tijdens het sporten klachten ontstaan.
    • Deel geen bidons, maar neem zelf een waterfles/bidon mee voorzien van jouw naam.
    • Volg de aanwijzingen op die vanuit het bestuur en vrijwilligers van de club worden gegeven.

Voor bezoekers van onze kantine en terras geldt:

• De kantine – terras is open houdt echter de 1,5 meter aan en als je loopt draag een mondkapje. Zelfde maatregelen gelden als voor de reguliere horeca.

Publiek rond velden en op tribune:

• Publiek is niet toegestaan bij trainingen en regiocup wedstrijden, m.u.v. de chauffeurs van uitspelende teams (zij vallen onder teambegeleiding).

Gebruik bestuurskamer(s):

• De bestuurskamers zijn open echter met beperkte toegang (alleen scheidsrechters, veld- en terreindienst, Jeugdbestuur) met een maximaal aantal personen als op de deur vermeld. Ook hier geldt 1,5 meter afstand.

Zie ook de FAQ op de KNVB website: FAQ coronavirus en voetbal