• GROTE CLUBACTIE

 • Gestart wordt met een kick off voor de jeugdleden op woensdagavond 19 september om 18.00 uur met een bootcamp bij De Zouaven.

  Meer informatie over de Grote Clubactie

  Gestart wordt met een kick off voor de jeugdleden op woensdagavond 19 september om 18.00 uur met een bootcamp bij Zouaven, waarna de jeugdleden de wijken in gaan om een start te maken met de verkoop van de loten. Meer informatie hierover volgt nog.

  De verkoop van de loten gaat dit jaar voor de teams tot en met O15 weer via de bekende boekjes die worden verstrekt door trainer/begeleider/coach.

  Voor de teams O17 en O19 is in de ledenvergadering besloten om de verkoop van loten op een andere manier te doen. Elke O17 en O19 speler krijgt van Zouaven 3 loten, die hij of zij zelf kan verkopen of zelf kan houden. Het totale bedrag van deze drie loten (€9,00) komt bovenop de contributie. Dit bedrag kan je zelf weer terugverdienen met de verkoop van deze loten. 

  Wij hopen op een groot succes om o.a. nieuwe dug-outs te kunnen realiseren.

  --------------------------------------

  In de werkgroep hebben zitting: Cees Deen, Diana Bakker-Spel, Miranda de Wit, Ingrid Reus en Sandra Reus. (Foto Wil Reus).

  Ook dit jaar doet de Zouaven weer mee met de Grote Clubactie. In september start de verkoop van de loten, maar de voorbereidingen zijn al in volle gang. Wij gaan ervoor om samen met onze leden een mooi bedrag binnen te halen. 
  Dit jaar wordt gestart met een sportieve gezamenlijke kick off. Ook zijn er prijzen te verdienen voor de beste verkopers/verkopende teams en wij introduceren het Superlot.Kortom: houd de berichten in de gaten. Wij gaan ervoor.

  Namens de werkgroep: Sandra Reus