• Johnstone Academy organiseert hersteltraining voor alle jeugd van De Zouaven

  Een blessure hoort bij voetbal. Voor het revalideren en sterker terugkomen wordt vanaf heden op ons complex hersteltrainingen georganiseerd door gediplomeerde krachttrainers en fysiotherapeuten. Als De Zouaven stellen wij hen in de gelegenheid en faciliteren wij hen met ruimte om zich te ontfermen over het revalidatietraject van jeugdvoetballers van onze club.

  Voor spelers onder de 18 jaar geldt dat het complete herstel/revalidatietraject wordt gezien als fysiotherapie en de kosten worden vergoed vanuit de basisverzekering. Deelname is vrijwillig en geschiedt uitsluitend met toestemming van de ouder(s). De hersteltrainingen vinden plaats op de dinsdagen van 17:00 uur tot 19:00 uur op het A veld.

  Stel er is een blessure, dan zijn twee opties voor start herstel/revalidatietraject;

  1. Ouder neemt contact op met de Johnstone Academy en bespreekt de mogelijkheden. Vervolgens kan de speler starten met hersteltraining/revalidatie.
  of
  2. De trainer neemt contact op met de Johnstone Academy. De Johnstone Academy zal vervolgens contact opnemen met de ouders om de mogelijkheden te bespreken. Vervolgens kan de spelers starten met hersteltraining/revalidatie.

  Doelstelling is dat alles in goed overleg gaat en dat de geblesseerde spelers zo snel mogelijk weer wedstrijd fit kunnen voetballen.

  Voor informatie/advies over hersteltraining en de voorwaarden die gelden kunt u rechtstreeks contact opnemen met de Johnstone Academy: 06-39731668.

  Op de foto van links naar rechts:
  Darren Johnstone, Melle van Maarle, Jerry van Dommelen en Frank Raven