• INTERNE CURSUS BEGINNEND COACHES

 • In oktober start bij De Zouaven de interne cursus voor Jeugd Voetbal Trainer Coach voor alle beginnende trainers en coaches.De cursus is voor beginnende trainers/coaches en voor trainers/coaches die zich graag meer willen verdiepen in het trainersvak. De cursus word gegeven door Johan Rutz (Hoofd Jeugd Opleiding) en aangevuld door de TJC’s (Technisch Jeugd Coördinatoren) van De Zouaven. De cursus wordt door De Zouaven kosteloos aangeboden.

  Er is een gedeelte ‘Praktijk’ waarbij elke keer een andere doelgroep (O8 t/m O13) wordt behandeld. Trainers en coaches gaan lekker aan het werk met een groep. De rest van de cursisten krijgt de opdracht om te kijken wat hen opvalt. Hierna gaan we naar binnen om dit te bespreken. Dit wordt gecombineerd met een gedeelte ‘Theorie’. Je krijgt als trainer/coach gerichte tips en trucs en je leert van elkaar door over de oefenstof en de praktijk bij Zouaven te discussiëren.

  Dit alles wordt ondersteund door cursusmateriaal van de KNVB. Inhoudelijk is de kern van de cursus de basis van trainen en coachen; vanuit doel en plan werken, de juiste oefeningen geven tijdens de training en leren om bruikbare tips te geven tijdens de uitvoering van die oefeningen en tijdens wedstrijden.

  De cursus zal gehouden worden op:

  • Vrijdag 19 oktober
  • Vrijdag 2 november
  • Vrijdag 16 november
  • Vrijdag 7 december

  Inloop 18.45 uur aanvang cursus 19.00 uur de afsluiting van de avond is ongeveer 21.30 uur.Op alle avonden gelden de zelfde tijden.
  Wij waarderen het enorm dat trainers en coaches naast hun trainingen nog meer vrije tijd steken in het nog beter worden in het begeleiden van je team.

  Opgeven en vragen:
  E-mail: johanrutz@vvdezouaven.nl