• Keeperstraining

 •  

  We zijn verheugd om aan te kondigen dat de keeperstrainingen bij vv de Zouaven weer van start gaan op 13 september. Trainingsschema: • Woensdag: 18:00 - 19:00 uur • Donderdag: 18:00 - 20:00 uur.

   

  Als je vragen hebt over het trainingsschema of als de training op een dag is ingedeeld waarop je niet kunt deelnemen, neem dan eerst contact op met je trainer en vervolgens met onze keepers coördinator, Dylan van Zanten via via dylanvanzanten@vvdezouaven.nl of via telefoonnummer 06 107 82 464.

  Afspraken en afmeldingen
  We maken gebruik van de app Spond voor het afmelden van trainingen. Je kunt de app vinden op https://www.spond.com/. Via deze app stuurt de trainer een melding om je aanwezigheid te bevestigen of om aan te geven dat je niet aanwezig kunt zijn (met eventuele reden). Als je vragen hebt over deze app of als je liever geen gebruikmaakt van Spond, neem dan contact op met je trainer om je af te melden.

  Keepers benodigdheden:
  Zorg ervoor dat je de volgende items bij je hebt voor de training: • Lange broek (of thermobroek/legging) en lange mouwen • Schone handschoenen • Bidon gevuld met water (minimaal 500ml)

  Warming-up:
  Het is belangrijk dat alle keepers vanaf de O13-categorie of ouder hun eigen warming-up uitvoeren voordat de training begint. Deze warming-up omvat dynamische loopvormen, rek- en krachtvormen. Als je vragen hebt over de warming-up, neem dan contact op met je trainer.

  We kijken ernaar uit om jullie allemaal te zien bij de keeperstrainingen en samen te werken aan het verbeteren van je keepers vaardigheden. Veel plezier en succes!

  Contactgegevens

  Devi Kooij, Keepers trainer 06 430 59 939 devikooij@vvdezouaven.nl

  Jamie Reijerse, Keepers trainer 06 392 03 302 jamiereijerse@vvdezouaven.nl

  Sven Stroet, Keepers trainer 06 437 61 210 svenstroet@vvdezouaven.nl