• Keeperstraining

 • De keeperstrainingen beginnen 31 augustus weer bij vv de Zouaven. De trainingen zijn op woensdag tussen 19:00 en 21:00 uur en op donderdag tussen 18:00 en 20:00 uur.

   

  Mochten er vragen of opmerkingen zijn neem dan contact op met de keepers coördinator Dylan van Zanten via dylanvanzanten@vvdezouaven.nl of via 06 107 82 464.

   

  Keepersbenodigdheden

  Alle keepers zorgen voor:

  -          Lange broek (of thermobroek/legging) en lange mouwen

  -          Schone handschoenen

  -          Bidon gevuld met water (minimaal 500ml)

   Daarnaast is het belangrijk dat de keepers zelf de warming-up doen voordat de training van start gaat, dit geldt voor keepers die vanaf de O13 of ouder keepen. Deze warming-up bestaat uit dynamische loopvormen, rekvormen en krachtvormen. Heb je hier vragen over? Neem dan contact op met je desbetreffende trainer.

   

  Indeling trainingen

  Mochten er nog vragen zijn of is de training op een dag ingedeeld waarop je niet kan? Neem dan eerst contact op met desbetreffende trainer en daarna met de keepers coördinator Dylan van Zanten.

   

   

   

  Afmeldingen

  Voor het afmelden van de training gebruiken wij de app Spond: https://spond.com/ , via deze app stuurt de trainer een melding of je aanwezig bent op de training of je geeft aan dat je niet aanwezig bent (met eventueel reden). Heb je vragen over deze app of wil je niet gebruikmaken hiervan? Neem dan contact op of meld je af via de desbetreffende trainer.

   

  Contactgegevens

  Dylan van Zanten, Keepers coördinator

  06 107 82 464

  dylanvanzanten@vvdezouaven.nl

   

  Koen van Middelkoop, Keeperstrainer

  06 488 97 179

  koenvanmiddelkoop@vvdezouaven.nl