• UPDATE CORONAMAATREGELEN

• Hieronder een aantal maatregelen welke op ons complex gelden, alles op basis van de richtlijnen van het RIVM.

Avondklok per zaterdag 23 januari tot en met dinsdag 9 februari

• Het kabinet heeft per 23 januari een avondklok in laten gaan, dit betekent dat het traingingstijdblok 20:15 – 21:30 komt te vervallen. Zorg dat je voor 21:00 thuis bent.

Nieuwe maatregel per 12 januari 2021:

• Trainingen boven de 18 jaar mag alleen op 1,5 meter en met maximaal 2 personen
    • Geen wedstrijden (voor veld- en zaalvoetbal)
    • Kleedkamers en douches blijven gesloten
    • Trainingen en onderlinge wedstrijden (binnen de club) onder de 18 jaar toegestaan

Algemeen:

• Zorg voor 1,5 meter afstand tot anderen als je 18 jaar of ouder bent.
    • Schud geen handen, ook niet met medespelers, teambegeleiders of scheidsrechters.
    • Was je handen met (desinfecterende) zeep voor en na bezoek van de sportlocatie en het toilet.
    • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Blijf dan thuis en laat je testen!
    • Ga direct naar huis als er tijdens het sporten klachten ontstaan.
    • Deel geen bidons, maar neem zelf een waterfles/bidon mee voorzien van jouw naam.
    • Volg de aanwijzingen op die vanuit het bestuur en vrijwilligers van de club worden gegeven.

Voor spelers jonger dan 18 jaar geldt bovendien:

• Kom al omgekleed naar de club.
    • Jeugd t/m 17 jaar hoeft onderling geen 1,5 meter afstand te houden.
    • Jeugd t/m 12 jaar hoeft daarbij ook geen afstand te houden tot volwassenen.
    • Naast de eigen trainer(s)/coach(es) mogen er geen ouders/verzorgers op het complex komen.
    • Jeugd t/m 17 jaar mag in teamverband en onderlinge trainingswedstrijden spelen.

Voor spelers van 18 jaar en ouder geldt bovendien:

• KNVB heeft In afstemming met NOC*NSF bepaald dat spelers in de teams binnen de jeugdcompetities (t/m O19), mogen sporten in teamverband en onderlinge trainingswedstrijden spelen
    • Voor senioren geldt: groepen van twee spelers zoveel mogelijk in vaste samenstelling trainen en dat de onderlinge 1,5 meter afstand altijd in acht wordt genomen. Zorg er ook voor dat duidelijk herkenbaar is bij welk groepje iedere speler hoort.

Voor bezoekers van onze kantine en terras geldt:

• De kantine is gesloten.

Publiek rond velden en op tribune:

• Publiek is niet toegestaan bij trainingen.

Gebruik bestuurskamer(s):

• Beperk zoveel mogelijk bijeenkomsten, gebruik (video) conference mogelijkheden.
    • Maximaal aantal personen per bestuurskamer zoals op de deur aangegeven en houdt de 1,5 meter in acht.

Zie ook de FAQ op de KNVB website: FAQ coronavirus en voetbal