• UPDATE CORONAMAATREGELEN

• Hieronder een aantal maatregelen welke op ons complex gelden, alles op basis van de richtlijnen van het RIVM – update  25 september 2021

Maatregelen

• Trainen en spelen van wedstrijden: alle voetballers mogen volledig trainen én wedstrijden spelen tegen teams van andere verenigingen.
    • Publiek: het is toegestaan publiek toe te laten op de accommodatie. Er geldt geen maximum aantal personen, de 1,5 meter maatregel is ook vervallen.
    • Kleed- en doucheruimtes: deze mogen volledig gebruikt worden.
    • Kantine: sportkantines zijn gelijk getrokken met reguliere horeca. De volgende maatregelen zijn van toepassing: er geldt geen maximumaantal personen, uitgangspunt is dat er 1,5 meter afstand gehouden wordt. Reserveren is niet nodig, er kan wel gecontroleerd worden op CTB (Corona Toegangs Bewijs).
    • Het maximaal aantal mensen toegestaan per bestuurskamer staat aangegeven per kamer.

Algemeen:

• Schud geen handen, ook niet met medespelers, teambegeleiders of scheidsrechters.
    • Was je handen met (desinfecterende) zeep voor en na bezoek van de sportlocatie en het toilet.
    • Heb je last van neusverkoudheid, loopneus, niezen, keelpijn, (licht) hoesten, benauwdheid, verhoging, koorts en/of plotseling verlies van reuk of smaak? Blijf dan thuis en laat je testen!
    • Ga direct naar huis als er tijdens het sporten klachten ontstaan.
    • Deel geen bidons, maar neem zelf een waterfles/bidon mee voorzien van jouw naam.
    • Volg de aanwijzingen op die vanuit het bestuur en vrijwilligers van de club worden gegeven.