• ZAALVOETBAL BIJ ZVV DE ZOUAVEN

 • Grootebroek, mei 2020, 

  Beste Zouaven-leden en achterban, 

  Via deze brief willen we jullie op de hoogte brengen van een nieuwe ontwikkeling binnen onze vereniging. 

  De afgelopen maanden is er veelvuldig overleg geweest tussen het bestuur van zvv Lutjebroek en zvv ‘t Wapen van Grootebroek. Beide besturen hadden te kennen gegeven hun zaalvoetbalactiviteiten te willen overdragen. Gevraagd is of wij, als De Zouaven, er een zaalvoetbalafdeling bij zouden willen hebben. Omdat wij de toegevoegde waarde hiervan wel inzien, hebben we hier positief op gereageerd en zullen we vanaf het nieuwe seizoen 20/21 ook een zaalvoetbal afdeling hebben binnen onze vereniging. Als alle teams van beide zaalvoetbalverenigingen overkomen hebben we 8 senioren en 3 junioren (o19) zaalvoetbalteams. 

  Het is de bedoeling dat we het komende seizoen zo min mogelijk veranderen aan de bestaande teams, contributie en kleding, dit was ook de wens van beide verenigingen. Natuurlijk zullen er altijd kleine aanpassingen zijn, maar we willen de komende periode vooral gebruiken zaalvoetbalervaring op te doen en te kijken hoe we het zaalvoetbal zo goed mogelijk kunnen inbedden in onze vereniging. 

  Via de De Zouaven website kan men zich aanmelden op de gebruikelijke manier en kan men het onderdeel zaalvoetbal aanklikken. De zaalvoetbalcontributie voor junioren wordt €100,-- en voor volwassen €120,-- exclusief zaalvoetbal tenues. (Spelers van zvv Lutjebroek en zvv ’t Wapen van Grootebroek zullen voorlopig nog in hun huidige tenues spelen). 

  We hopen op een soepele integratie en dat het De Zouaven zaalvoetbal net zo succesvol zal worden als het veldvoetbal! 

  Namens het voltallige De Zouaven bestuur, 

  Cees Deen, 

  Algemeen voorzitter