• ZOMERABONNEMENT SAV

 • In conditie blijven met een Zomerabonnement bij SAV

  Houd je van buiten sporten en afwisseling en wil je in de zomer(stop) door met sporten? Kom deze zomer dan bij SAV in Grootebroek trainen! Streker Atletiek Vereniging (SAV) biedt een zomerabonnement aan, voor € 30,00 kun je meedoen met de trainingen in de maanden juni, juli en augustus. Veel sporten hebben een zomerstop, SAV biedt de oplossing dat je bij een sportvereniging kan blijven sporten in de zomerperiode. Maak kennis met atletiek en schaaf je looptechniek en - conditie bij. Er zijn meerdere trainingsgroepen voor jeugd en volwassenen. Kinderen vanaf 6 jaar kunnen bij SAV in Grootebroek aan atletiek doen. Voor de pupillen (6 t/m 10 jaar) zijn de trainingen op maandag- en woensdagavond van 18.15 tot 19.15 uur op ons prachtige complex aan de Raadhuislaan 10 in Grootebroek. Bij de pupillen staan spelvreugde, sociale vorming en de lichamelijke ontwikkeling voorop. De trainingsvormen zijn vooral spelvormen met relatie tot lopen, springen en werpen. De oudste pupillen leren bewuster de eerste basisvormen van atletiek; sprinten, de 1000m, estafettelopen, balwerpen, kogelstoten, hoog- en verspringen.

  Ook voor de oudere jeugd en volwassenen zijn er voldoende mogelijkheden om te trainen bij SAV, zo zijn er competitieve en recreatieve trainingsgroepen gericht op loop- en technische onderdelen. 

  Heb je interesse in het zomerabonnement en wil je een keer proeftrainen? Kom dan in mei een keer meetrainen bij een van de vele trainingen. Dit kan zonder aanmelding. Voor de jeugd (pupillen) is dit op maandag- en woensdagavond van 18:15 tot 19:15. Kijk voor een overzicht van de trainingen en bijbehorende tijden en meer informatie op www.savatletiek.nl onder Trainingen 

  We hopen je te zien op de baan!

  Streker Atletiek Vereniging (SAV)

  Raadhuislaan 10, Grootebroek

                                                                                                                                    

  Voor meer informatie kun je contact opnemen met:

  jeugdcommissie@savatletiek.nl of algemeen_bestuurslid@savatletiek.nl