• ZONDER SCHEIDSRECHTER GEEN VOETBAL

• Elke zaterdag en zondag worden er bij de vv De Zouaven vele (jeugd)wedstrijden gespeeld waarbij er een verenigingsscheidsrechter aangesteld dient te worden. Deze wedstrijden worden over het algemeen gefloten door een vaste maar te kleine groep vrijwillige scheidsrechters. Het mag dan ook een wonder heten dat het tot nog toe maar minimale consequenties heeft gehad.

Maar over één ding zijn we het allemaal eens.

Zonder scheidsrechter geen voetbal! Het tekort betekent nu dat we in de toekomst een beroep moeten gaan doen op de teams zelf. Oftewel, sommige teams zullen zelf voor een scheidsrechter moeten zorgen. Wij doen dan ook een beroep op leden, leiders, scheidsrechters en ouders om voor de komende weken of maanden mee te denken in oplossingen. Er zijn ongetwijfeld spelers, ouders of andere mensen in je omgeving die misschien hun eigen team of een ander team kunnen/willen fluiten zodat wij scheidsrechters kunnen inzetten waar nodig is. (Ook een mooie manier om je Zouaven-taak te in te vullen)

Natuurlijk is het voor de jeugd vanaf 12 jaar ook een mooie uitdaging om scheidsrechter te worden, (wij zorgen dan voor een leuk scheidsrechter-outfit) Interesse?

MELD JE AAN ALS SCHEIDSRECHTER scheidsrechters@vvdezouaven.nl (Uiteraard zorgen we voor de benodigde kennis waar nodig)