• Zouavendienst

• Wij hopen dat iedere speler de helpende hand biedt in de organisatie van onze vereniging.
    Om die reden is het afkoop bedrag op € 50,- voor senioren en voor o19 en 2de jaars o17 op € 25,- gesteld, met de hoop dat er leden zijn die begrijpen dat hun hulp hard nodig is. Het is heel simpel, als iedereen zijn taakplicht vervuld is de organisatie uit de problemen.

De spelregels:
    Het is de bedoeling dat ieder senioren lid € 50,- borg per jaar betaald, dit bedrag wordt samen met de contributie betaald / geïncasseerd voor aanvang van de competitie. Nieuwe leden en overgekomen o19 spelers betalen ook € 50,- of vullen € 25,- aan. De € 50,- borg blijft naar volgend seizoen staan als je de taakplicht vervuld hebt en als je stopt met voetballen en je taakplicht vervuld hebt krijg je je borg terug.

De taakplicht bestaat dus nu uit 2x een taak per persoon per seizoen uitvoeren. Heb je geen zin om de vereniging te steunen dan betaal je volgend seizoen ook weer € 50,-. Voor senioren loopt de coördinatie via de aanvoerder, voor de o19 en 2de jaars o17 via de trainer/coach.

In bestuurskamer 2 ligt een map met alle teams en namen, zorg dat dit afgetekend wordt door een bestuurs- of commissie lid na het invullen van je taak en een handtekening van jezelf.

Wat zijn de taken:
    Kantinedienst (telt 2x), wedstrijd bij jeugd fluiten, onderhoud op complex, wijk lopen bij caramel actie, EHBO dienst bij toernooi, etc. Heb je talenten of kennis en kunde in andere zaken die onze vereniging kunnen helpen laat het ons weten.
    Als alle leden zo hun steentje bijdragen kunnen we de verenging laten bloeien.